Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Çus taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Daha mat tonlarda olan bu duvar rengi modern stil ile olabildiğince uyumludur. Beyaz zehir renkler ile şahane bir uyum halindedir.

Siz bile gri duvar boyası üzerine veri sahibi olduktan sonrasında Filli Boya’nın gri duvar boyası tonları arasından kanunlar yapabilir, dekorasyonunuzda istediğiniz etkiyi yaratabilirsiniz.

Antrasit renkli avizeler yahut aplikler aile dâhili tavzih sistemine yepelek bir dokunuş ekler. Bu usul armatürler antrasit rengin koyu ve paralıca tonlarıyla odanın atmosferini şekillendirir. Sessiz ışığı dağıtarak mekanı har ve davetkar bir hale getirir.

Bu renkler, döşek odanızı daha davetkar ve rahatlatıcı bir mekan haline getirmenize yardımcı mümkün.

İşte antrasitin en akort sağladığı renklerden biri olan gri ile müşterek yararlanmaı. Grinin her tonu ile antrasiti kullanabilirsiniz. Resimdeki antrede de harika entegrasyon yakalanmış. “İlgili yazı: gri duvar boyası ile dekorasyon önerileri.”

Kullanıcıları doğrulamak, Web şehir mizin faal bir şekilde yararlanmaını uydurmak, bağırsakerik ve reklamları kişiselleştirmek ve trafiğimizi analiz buyurmak sinein çerezleri kullanıyoruz. Web Kent mizi kullanmaınızla dayalı bilgileri, reklamcılık ve analiz ortaklarımızla paylaşıyoruz.

Beğendiğiniz ve satın bağışlamak istediğiniz mutfaklarımız dâhilin bizlerle iletişime geçebilir, kaliteli hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların henüz çok ferahlanmasına katkı sağlar. Işığın etkisiyle anlı şanlı bir esinti oluşturan beyaz rengi pıtrak kesif koridorlarda kullanılıyor. Beyaz zehir renk yardımıyla kullanıcıların her adım hoş ve davetkar oluyor.

Siz de Bellona’nın hayatınızı kolaylaştırırken dirim alanınızı güzelleştiren yenilikçi layihamları ile evinize değer katabilirsiniz! sprey boya Güzel duyu ve konforu bir araya getiren, inovatif detaylarla zenginlehandan yatak odası konseptleri, yeni neslin tüm ihtiyaçları boşluk önünde bulundurularak tasarlanmış genç odası takımları, aileniz ve misafirlerinizle geçireceğiniz en şatır anlara hissedar olacak habitat grupları ve genelev hulliyatmları, Bellona’nın gösterişli kataloğunda sizlerle buluşuyor.

Ülkemizde yaşanan sarsıntı felaketinde yaşamını kaybeden vatandaşlarımıza Tanrı’tan rahmet, yakınlarına temelsağlığı, mecruhlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Antrasit rengi ile uyumlu renkler beyninde en çok nazarıitibar çeken ve kullanılan renk şüphesiz ki beyazdır. Antrasit rengi özellikle yalabık zeminler ve kaplamalar ile bile epey sükselı bir uyuma sahiptir. Celi parafin güpürların ya da mobilyaların antrasit ile tamamlanması dü farklı bakış açısının partner noktada buluşmasının verdiği rahat ve keyifli hissi dekorasyona başarılı bir şekilde yansıtır. Antrasit rengi antrasit duvar boyas ile uyumlu renkler beyninde sıkça ön plana çısoy parafin rengi dilerseniz duvarlarınızda da kullanabilirsiniz.

Tabii bunun taliı keşik nötr bir renk seçerek henüz sprey boya sakin bir yaşam sahaı tasarımına imza atmayı da yeğleme edebilirsiniz. Tığ size önerilerimizi sunalım, zevkiniz doğrultusunda en oranlı renk seçeneğine siz karar verin!

Kötüdaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile sair tarafta canlı ve elan koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit renkler çağcıl dekorasyon tempoı ile meslekımızda henüz fazla taraf edinmeye esasladı. Önceleri minimalist büro dekorasyonununda kullanılan bu renkler evimizin dekorunda da kendini gösteriyor.

Report this wiki page