Temel İlkeleri antrasit duvar boyas

Wiki Article

Siz de uzun seneler süresince sine rahatlığıyla kullanıp nesilden nesle aktarabileceğiniz mobilya ve aksesuarlar ile hayat yerınıza saygınlık vermek isterseniz, ihtiyacınız olan her şeyi ve çok henüz fazlasını Bellona kataloğunda bulabilir, güvenle hileışveriş yapabilirsiniz!

Beyaz zehir & Gri Tonları: tonlarıyla birleşerek, mekanlara hem çağcıl hem de zamansız bir şıklık pekyor. Bu üç renk bir araya ulaştığında, içi geniş ve dengeli bir gaz yuvarı yaratıyor, görüş allıkıcı bir kontrast ve beğenilen bir düzen sunuyor.

Yaşamın en canlı renklerini bulabileceğiniz sprey boya çeşitlerimizle tatbikî bir şekilde istediğiniz her şeyi komple bir şekilde boyayabilirsiniz.

Daha çok minimal ve modern bir minval elde buyurmak istiyorsanız dargın ve nötr renkleri bir arada kullanmanız gerekir. Bu noktada antrasit rengi ile uyumlu renkler arasında yer saha beyaz, yağız ve gri tonları size önemli bir kolay katkısızlayacak. Yaşam alanınızda bir alanda antrasit rengi kalın bir şekilde kullanın.

Antrasit gri duvar dekorasyonu ile evler, iş bölgeler ve dirim alanları daha şık hale geliyor. Firmamız antrasit rengi, hem şıklığı hem bile zarafeti bir araya getirerek evinize çağdaş ve etkileyici bir keyif sulpyor. Yeni trend Antrasit Gri Duvar Dekorasyonu dâhilin firmamızla iletişime geçebilirsiniz.

Yoğun gri odaklı bir ev dekoru yapmayı ve seçeceğiniz öteki renkler yardımıyla alanda okşayıcı intikaller gerçekleştirmeyi planlıyorsanız ilk tercihlerinizden biri belirtik gri olmalı!

şayet dolap kapaklarınızda antrasit yeğleme edecekseniz mutfağın odak noktasına yaklaşan bir kapağı hardal soluksı yeğleme edebilirsiniz. Bu sayede enerjisi yüksek ama aynı zamanda dingin ve gailesiz bir mutfak dekorasyonuna iye olabilirsiniz. 

Kıpkızıl antrasit vazıh antrasite nazaran elan esnek strüktürdadır hem yeğin renk hem bile tamamlayıcı renk olarak kullanılabilir. Antrasit rengiyle uyumlu renkler bir araya geldiklerinde şu şekilde kombinler oluşmaktadır:

Antrasit rengi dekorasyon dayanıklılığı ve şıklığı bir araya getirerek soy dekorasyonunda ve ticari mekanlarda yeğleme edilen bir seçenek haline gelmiştir.

Kâmil bir antrasit antrasit gri dekorasyon uyumu henüz yukarıdaki mutfakta kullanılmış. Duvardaki kıpkızıl antrasit, kar beyaz mutfak antrasit gri boya dolapları ve parafin dünya ile dengelenmiş.

Antrasit ile uyumlu renkler listesini dundaki renk alternatifleri ile çoğaltabilmek ve dürüstıllarda canlandırmak dâhilin görselleri incelemenizi öneriyorum. Antrasit ocaklık dolabı karşı selen çekmek midein bağlanakya tıklayın!

2023 gri antrasit ankastre aş damı dolabı modeli ile kahverengi ve krem renginin eşsiz uyumu ile tasarlanmıştır. Bu şekilde mutfağınızı dekore ederken bu dolap türü size çok yardımcı olacaktır. Bu dolap modeli üste sadelikten yana olan antrasit gri boya bayanların seveceği tarzda bir aşhane dolabı modelidir. Bu aş damı dolabı modeli sadece olduğundan elden hemen her mutfağa münasip olup, farklı tarzlarda şık görünmektedir.

çağdaş hayata devam etmenin en çok tercih edilen renkleri arasında belde düz bulutsuz gri gailesiz bir düzlem sağlamlıyor. Koridorlara uygulanan en sağlıklı üç renk arasında peyda gri rengi bulunuyor. Hamam bir keyif oluşturan ayan gri renk mekanlara hoşgörülülik ve derinlik pekyor.

Antrasit tonları mecra odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir düzlem oluşturabilir. Bu renk diğer renklerle kombin edilerek yatak odasına kişisel bir dokunuş eklemeye imkân tanır.

Report this wiki page