Açıklaması antrasit renk tonları Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Antrasit kadar hararetli renklere saha okumanın yolu cevher renkleridir. Turkuazlar, morlar, canlı yeşiller sayesinde antrasit renk farklı bir mekana yol kuruluşlmasını esenlar.

Natürel renkler dediğimiz dakika akla ilk gelenler ortada bedduaşap, taş ve hâk tonları alan allıkır. Antrasit ile omuz omuza kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

You yaşama email the site owner to let them know you were blocked. Please include what you were doing when this page came up and the Cloudflare Ray ID found at the bottom of this page.

Ev sahipleri antrasit rengini mobilyalarda duvarlarda yahut aksesuarlarda kullanarak çağdaş bir bediiyat elde edebilir. Möble seçiminde antrasit tonlarına yönelmek mekanı sade ve yapmacık bir hale getirirken aynı zamanda zamanla modası geçmeyen bir şıklık sunar.

Evinizde natürel bir el yapmak istiyorsanız yeğleme edebileceğiniz renklerden biri banko kahverengi. Kahverengiyi dilerseniz ilenmeşap konsol üzere mobilyalar sebebiyle kaba bir şekilde kullanabilir, dilerseniz bile mobilya ayakları kabil detaylarda yeğleme edebilirsiniz.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile dikkatli binalmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar antrasit renk tonları derece tavanları da ilgilendirir.

Evinizde samimi ve modern dekorasyon kurmak isterseniz, antrasit ve pembe uyumunu denk odasında yansıtabilirsiniz. Antrasit mecra kafalığı kullandığınız yataklar bağırsakin pembe detaylı nevresim trupı seçerek odanın dengeli ve hamam görünmesini katkısızlayabilirsiniz.

Antrasit renk sülale dekorasyonunda halıdan ocaklık dolabına, duvar boyasından sandalye takımlarına derece kullanılan entegrasyon renkleri içre kendine makam edinmiş renk olarak bayağı uyanıklık çekiyor.

Şampanya rengi, vazgeçilmeyen klasikler arasındadır. Odanın daha kolay aydınlatılmasını esenlar. Sarı renk tonu ailesinden degaje duvar rengi boyasıdır. Vesair mobilya ve eşyaların rengi ile zahmetsiz geçim katkısızlar. Kapı ve gözenek renkleri ile oldukçu uyumludur.

Başarılı bir gri tonu olan kül grisi bilge rengiyle kullanıldığı ortamda ipleri eline kırmızııyor. Özellikle mat örgüda tercih edilmesi önerilen tonu neredeyse her renk ile eşleştirebilirsiniz.

Eğer öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da horda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Mutfaklarda antrasit renginin kullanımında ankastre beyaz eşyalar antrasit gri dekorasyon size cesim kolaylık sağlayabilir. Antrasit ve beyaz zehirı kullandığınız bir alanda ankastre parafin eşyalar hoş bir görünüm elde etmenize yardımcı olur. Dilerseniz fırın ya da bulaşık makinesi üzere bir eşyayı sarı, kırmızı kabilinden iddialı bir renkte tercih ederek mutfakta antrasit kullanımını farklı bir şekilde ön plana çıkarabilirsiniz.

İçinde özge tonlarla da dengeleyici bir unsur olarak kullanılan belirtik gri titrem sür ton uygulamak isteyenler tarafından da sık sık yeğleme ediliyor.

Halı seçimlerinde antrasit tonları zeminde derinlik ve suhunet sağlamlarken aynı zamanda mobilya ve goldfix gayrı bezemeli unsurlarla uyum ortamında olabilir.

Report this wiki page